Vacanta pentru Zodia Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Nativii zodiei Scorpion sunt foarte hotarati, rafinati si incapatanati. Nu le plac vacantele zbuciumate, ci mai degraba prefera o vacanta linistita alaturi de persoana iubita.

Fiind semn de apa iubeste marea si tot ce are legatura cu aceasta; iubeste sa stea la soare si sa se bucure de briza marii. Tot ce conteaza pentru un scorpion este ca vacanta sa sa fie interesanta si pentru a se bucura de acest lucru fie alege locuri in care a mai fost si s-a simtit bine, fie alege noi destinatii care i se par interesant.

vacanta zodia scorpion

Zodia Scorpion Foto: SergeM73

Nu ii place sa planifice totul cu mult timp inainte, fiind genul de persoana care daca dimineata se trezeste cu gandul la vacanta in doua zile va organiza una foarte reusita. Curios din fire alege de cele mai multe ori locuri ciudate in care are ocazia sa simta putina adrenalina.

Vacanta ideala pentru cel nascut in zodia Scorpion este fie in Turcia insorita, fie in Grecia unde se va bucura din plin de soarele arzator, dar nici tari precum Italia , Spania sau Egipt nu ii vor displace. Placandu-i caldura, niciodata nu o sa vedeti un scorpion dornic de a pleca in tarile nordice.

In tara natala va alege cu cea mai mare placer statiunile de pe litoral unde va avea ocazia sa se bucure de apa si soare, dar nu va spune nu nici unei vacante la munte vizitand Manastirile din Moldova, sau Cimitirul Vesel de la Sapanta. Totul depinde de starea sa de spirit.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_scorpion-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_scorpion-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie,vacanta zodia scorpion,zodia scorpion
Vacanta pentru Zodia Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie Nativii zodiei Scorpion sunt foarte hotarati, rafinati si incapatanati. Nu le plac vacantele zbuciumate, ci mai degraba prefera o vacanta linistita alaturi de persoana iubita. Fiind semn de apa iubeste marea si tot ce are legatura cu aceasta; iubeste sa stea la soare...