Vacanta pentru Zodia Pesti

19 februarie – 20 martie

Cand spui zodia Pesti automat spui apa si astfel poti spune ca ei adora pur si simplu marea. Odata cu venirea verii vor fi primii care se vor avanta in vacante pe litoral. Nu le place singuratatea, de aceea vacantele lor vor fi intotdeauna alaturi de cei dragi.

vacanta zodia pesti

Zodia Pesti – Foto: Sergey Malkov

Vacantele lor sunt planificate cu atentie si vor avea grija sa nu se confrunte niciodata cu probleme in gasirea drumului corect sau a obiectivelor turistice si asta datorita faptului ca mereu vor avea la ei o harta sau o busola.

Nativii din zodia Pesti sunt firi idealiste si foarte visatoare, iar vacantele lor merg pe acest tipar.

Vor alege intotdeauna o destinatie ce ofera mult romantism cum ar fi Parisul, Barcelona sau de ce nu Toscana.

Nu sunt straini nici de munte; sunt native carora le place sa umble cu rucsacul in spate prin padurile Romaniei sau prin orasele incarcate de semnificatii si simboluri. Vor alege fara doar si poate orase precum Targu Jiu unde vor vizita Poarta Sarutului sau Coloana Infinitului, Sighisoara sau Sibiu.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_pesti-1-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_pesti-1-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie,vacanta zodia pesti,zodia pesti
Vacanta pentru Zodia Pesti 19 februarie - 20 martie Cand spui zodia Pesti automat spui apa si astfel poti spune ca ei adora pur si simplu marea. Odata cu venirea verii vor fi primii care se vor avanta in vacante pe litoral. Nu le place singuratatea, de aceea vacantele lor vor...