Vacanta pentru zodia Balanta

22 septembrie – 22 octombrie

Nativul din zodia Balanta este un vesnic nehotarat, schimbator si indecis, dar totodata adaptabil la situatile intalnite. Iubeste tot ceea ce inseamna arta, muzica si cultura. Nu ii place sa plece de unul singur in vacanta si de obicei prefera grupurile mari, ii place sa fie inconjurat de prieteni si ii plac jocurile in echipa. Cheltuie suficient de multi bani pentru a-si satisfice mofturile.

vacanta zodia balanta

Cel nascut in zodia Balanta iubeste natura si oricand este dispus sa faca o lunga plimbare in inima ei. Fie ca este la mare , fie ca este la munte, nativul din balanta se simte precum pestele in apa. In topul preferintelor sale se afla plajele insorite unde prefera sa stea sa se relaxeze si sa mediteze, dar nici cei mai pustii munti nu il vor dezamagi.

Nu va ocoli cele mai scumpe hoteluri sau buticuri, dar nici cele mai importante obiective turistice. Sunt atrasi de tot ceea ce inseamna aglomeratie si diversitate. Daca ar putea sa fie astazi la mare pe nisipul fin si maine la munte pe rocile dure ar fi perfect pentru vacanta lor.

Destinatii precum Grecia unde pot alege Corfu, Athos sau Halkidiki, Italia unde pot alege Venetia, Milano sau Toscana, ori Franta unde pot alege Parisul, orasul indragostitilor, sunt ideale pentru gusturile lor excentrice. Mai mult ca sigur ar opta pentru cele mai scumpe statiuni precum Mamaia, Predeal, ori Poiana Brasov.

Foto: SergeM73

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_balanta-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_balanta-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie,vacanta zodia balanta,zodia balanta
Vacanta pentru zodia Balanta 22 septembrie - 22 octombrie Nativul din zodia Balanta este un vesnic nehotarat, schimbator si indecis, dar totodata adaptabil la situatile intalnite. Iubeste tot ceea ce inseamna arta, muzica si cultura. Nu ii place sa plece de unul singur in vacanta si de obicei prefera grupurile mari,...