Vacanta pentru Zodia Capricorn

21 decembrie – 19 ianuarie

Nativii zodiei Capricorn sunt firi foarte active, de aceea odata cu venirea verii acestia isi vor face bagajele si vor pleca fie in plimbari de weekend ,fie la picnic cu prietenii. Nu isi vor alege niciodata o vacanta dupa numele destinatiei sau dupa parerea prietenilor, ci mai degraba dupa ceea ce pot vizita in locul respectiv.

vacanta zodia capricorn

Zodia Capricorn Foto: SergeM73

Nu accepta cazarea in locuri despre care nu stie nimic ci se intereseaza cum este hotelul, la ce distanta se afla de obiectivele turistice si asa mai departe. Odata plecat de acasa ,poti fi sigur ca nativul din Capricorn are in geanta o foaie cu un plan de calatorie. Sunt atat de meticulosi si de atenti incat pun totul la punct pana in cel mai mic detaliu si nu se vor abate de la plan decat daca vor avea vreun beneficiu.

In ceea ce priveste destinatile ideale pentru nativii zodiei Capricorn se poate spune ca sunt orasele linistite, dar si plimbarile montane. Nu se simt deloc atrasi de sejururile la mare unde soarele si caldura nu le face placere.

In topul preferintelor lor se afla statiunile montane cum ar fi Vatra Dornei supranumita Perla Bucovinei, o oaza de liniste unde Capricornii se pot regasi, Paltinis, statiunea Straja sau Azuga; toate ofera ceea ce un adevarat caparicorn are nevoie.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_capricorn-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_capricorn-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie,vacanta zodia capricorn,zodia capricorn
Vacanta pentru Zodia Capricorn 21 decembrie – 19 ianuarie Nativii zodiei Capricorn sunt firi foarte active, de aceea odata cu venirea verii acestia isi vor face bagajele si vor pleca fie in plimbari de weekend ,fie la picnic cu prietenii. Nu isi vor alege niciodata o vacanta dupa numele destinatiei sau...