Vacata pentru Zodia Varsator

20 ianuarie – 18 februarie

Cei nascuti in zodia Varsator sunt firi imprevizibile si insetate de tot ceea ce este vechi, tainic si greu de descifrat. Adora sa descopere locuri noi, magice, poate chiar nedescoperite de altii si acesta este principalul sau scop cand pleaca intr-o vacanta. Principalul tel pentru ei este sa ajunga la celalalt capat al lumii si sa descopere o lume uitata de civilizatie.

Nu sunt genul de persoane care sa simta nevoia tot timpul de o vacanta, de aceea vacantele lor sunt rare, dar de calitate. Prefera sa plece odata la cativa ani si sa aleaga un loc exotic. Considera ca ofertele last minute li se potrivesc ca o manusa. Se adapteaza usor, nu sunt pretentiosi, iar daca peisajul este divin se multumesc sa doarma si intr-un hamac.

Vacantele cele mai potrivite pentru nativii zodiei Varsator sunt cele pline de mister. De aceea, o calatorie in inima Olteniei la pestera Polovragi, un loc uitat de lume sau in Tara Fagarasului unde poate descoperi Sinca Veche, un vechi sat care candva a avut nu mai putin de patru biserici, sau de ce nu localitatea Costesti din judetul Arges unde se spune ca duhurile dau cu pietre, sunt locuri ideale care ii vor satisface pe deplin setea de cunoastere si mister.

vacanta zodia varsator

Zodia Varsator – Foto: SergeM73

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_varsator-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_varsator-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie,vacanta zodia varsator,zodia varsator
Vacata pentru Zodia Varsator 20 ianuarie - 18 februarie Cei nascuti in zodia Varsator sunt firi imprevizibile si insetate de tot ceea ce este vechi, tainic si greu de descifrat. Adora sa descopere locuri noi, magice, poate chiar nedescoperite de altii si acesta este principalul sau scop cand pleaca intr-o vacanta. Principalul...