Vacanta pentru Zodia Sagetator

22 noiembrie – 20 decembrie

Nativul din zodia Sagetator este foarte prietenos si dornic de aventura, iar vacantele ce ii vor face inima sa tresalte vor fi ideale . Desi este o fire prietenoasa nu ii place sa calatoreasca cu prietenii, ci mai degraba singur. Intotdeauna va alege destinatii cat mai indepartate de casa si cat mai diferite, neplacandu-le sa viziteze un loc de doua ori. Ii plac aventurile si adora tot ceea ce inseamna adrenalina.

vacanta zodia sagetator

Zodia Sagetator Foto: SergeM73

Cei nascuti in zodia Sagetator se vor da niciodata inapoi de la un salt cu parasuta sau cu coarda. Escaladarile pe munte vor fi cele care ii vor oferi cea mai mare satisfactie, iar cand ajunge in varful muntelui se va simti cu adevarat stapanul lumii. Sunt firi curajoase gata sa infrunte un leu in Africa , un pantera intr-o padure amazoniana.

Cele mai potrivite vacante sunt cele in salbaticime. Daca va dispune de bani nu se va sfii sa aleaga un safari in Africa, escaladarea Everestului, sau chiar sa viziteze triburile din Amazon. Insa, daca nu va dispune de bani se va multumi si cu o expeditie pe Cheile Bicazului, in Bucegi, sau Fagaras.

 

Puteti citi si: Istoria Astrologiei

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_sagetator-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_sagetator-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie,vacanta zodia sagetator,zodia sagetator
Vacanta pentru Zodia Sagetator 22 noiembrie – 20 decembrie Nativul din zodia Sagetator este foarte prietenos si dornic de aventura, iar vacantele ce ii vor face inima sa tresalte vor fi ideale . Desi este o fire prietenoasa nu ii place sa calatoreasca cu prietenii, ci mai degraba singur. Intotdeauna va...