Vacanta pentru zodia Rac

(22 iunie – 21 iulie)

Cei din zodia Rac sunt firi precaute, care isi iubesc familia si care atunci cand vor alege o vacanta se vor gandi in primul rand sa fie un loc ideal pentru o familie. Sunt excesiv de sensibili uneori, iar vacantele lor vor fi in locuri incarcate de istorie si amintiri. Pentru raci momentele de relaxare nu se regasesc in vacantele in diferite zone ale tarii, ci mai degraba acasa impreuna cu prietenii sai, dar nu va lasa deoparte nici plecarile.

vacanta zodia rac

Zodia Rac

Va cauta sa plece in expeditii si sa sape in adancurile istoriei. Fiind semne de apa nu vor renunta nici la vacanta la mare unde ii vei gasi construind castele de nisip alaturi de copii sau la munte unde poate vizita diferite lacuri cum ar fi Lacul Bolboci, Lacul Rosu, Lacul Sfanta Ana.

Pentru nativii din zoria Rac orice vacanta in care gaseste apa, este  ideala. Locuri precum Brasov (unde pot vizita Piata Sfatului, Biserica Neagra), Sinaia ( Castelul Peles), Sighisoara, Mamaia sau Delta Dunarii sunt in topul preferintelor „racilor”.

Daca totusi isi fac curaj sa aleaga o destinatie din afara tarii cu siguranta vor alege marile parcuri de distractii din lume: Tivoli din Danemarca, Blackgang din Marea Britanie, sau de ce nu Disneyland din Franta.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_rac-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_rac-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie,vacanta zodia rac,zodia rac
Vacanta pentru zodia Rac (22 iunie - 21 iulie) Cei din zodia Rac sunt firi precaute, care isi iubesc familia si care atunci cand vor alege o vacanta se vor gandi in primul rand sa fie un loc ideal pentru o familie. Sunt excesiv de sensibili uneori, iar vacantele lor vor fi...