Vacanta pentru Zodia Gemeni

(22 mai-21 iunie)

Cei din zodia Gemenii sunt firi mutabile, flexibile si foarte agili, tocmai de aceea ori de cate ori vor dori sa plece in vacanta, vor incerca sa gaseasca cele mai bune oferte. Sunt foarte energici, plini de entuziasm si iubesc schimbarile tocmai de aceea nu isi vor face planuri de vacanta cu multe luni inainte. Sunt capabili sa se trezeasca dimineata, sa se urce in masina si sa plece la plimbare neavand o destinatie clara.

Vacanta Zodia Gemeni

Zodia Gemeni

Deasemenea, si el ca si berbecii se vor informa foarte bine cu privire la destinatiile turistice pe care isi doresc sa le viziteze si daca o sa fie nevoie , vor fi capabili sa corecteze chiar si ghidul turistic. Pentru nativii din zodia Gemeni este foarte important sa stie cat mai multe detalii si nu vor pleca niciodata in vacanta fara harti.

Nu sunt mari amatori de vacante lungi, ci mai degraba prefera city-break-urile sau vacantele de weekend. Sau dau o fuga pana intr-un oras din tara cum ar fi Sighisoara unde pot vizita diferite biserici ( Biserica din deal sau biserica leprosilor) sau chiar cetatea. Clujul unde pot vizita casa lui Matei Corvin, destinatie perfecta pentru firile lor schimbatoare, ori isi cumpara bilet de avion si dau fuguta in orase precum Istambul sau Budapesta si asta doar pentru a nu-i prinde weekend-ul acasa.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2017/01/zodia_gemeni-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2017/01/zodia_gemeni-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie,vacanta zodia gemeni,zodia gemeni
Vacanta pentru Zodia Gemeni (22 mai-21 iunie) Cei din zodia Gemenii sunt firi mutabile, flexibile si foarte agili, tocmai de aceea ori de cate ori vor dori sa plece in vacanta, vor incerca sa gaseasca cele mai bune oferte. Sunt foarte energici, plini de entuziasm si iubesc schimbarile tocmai de aceea...
Loading...