Vacanta pentru Zodia Leu

23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leu sunt siguri in propriile forte, le place sa atraga atentia si tocmai de aceea vacantele lor vor fi dintre cele mai extravagante. Sunt mari iubitori de lux si opulenta si vor cauta intotdeauna sa atraga atentia, chiar daca o vor face prin intermediul vacantelor. Niciodata nu o sa vedeti un nativ leu care sa plece intr-o vacanta cu cortul, ci mai degraba in cel mai scump hotel.

vacanta zodia leu

Zodia Leu Foto: SergeM73

Destinatile lor de vacanta trebuie sa fie extravagante, iar totul trebuie trait la superlativ; metropolele aglomerate precum Tokio, Las Vegas sau Bucurestiul vor fi pe placul lor. Se va folosi de cele mai scumpe aparate foto pentru a-si imortaliza cat mai bine amintirile si cele mai spectaculoase locuri pe care o sa le viziteze, dar intotdeauna vor avea grija ca acele fotografii sa ajunga si in mana cunostintelor.

Celor din zodia Leu le place soarele si de aceea isi doresc sa leneveasca ore intregi pe plajele cu nisip fin, fie din tari indepartate, fie din Romania. In topul preferintelor se afla plajele insorite din Dubai, Cipru, Turcia sau Grecia si de ce nu Mamaia. Ei iubesc festivalurile si tot ceea ce inseamna distractie, de aceea nu vor evita sa ajunga la Rio.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_leu-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_leu-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie,vacanta zodia leu,zodia leu
Vacanta pentru Zodia Leu 23 iulie – 22 august Nativii din zodia Leu sunt siguri in propriile forte, le place sa atraga atentia si tocmai de aceea vacantele lor vor fi dintre cele mai extravagante. Sunt mari iubitori de lux si opulenta si vor cauta intotdeauna sa atraga atentia, chiar daca...