Vacanta pentru Zodia Fecioara

23 august – 21 septembrie

Cei nascuti in zodia Fecioarei sunt foarte modesti si meditativi, analizeaza totul in cel mai mic detaliu, sunt rationali si iubesc natura. Nu prefera vacantele scumpe deoarece le place simplitatea. Vacanta este organizata dinaintea plecarii pana la ultimul detaliu si asta pare sa fie punctul culminant al vacantei.

vacanta zodia fecioarei

Zodia Fecioarei Foto: SergeM73

Fecioarele sunt extrem de calculate, iar plecarea in concediu este, pentru ei, ca un ritual; isi vor face bagajul cu multa atentie si grija pentru a nu uita nimic din ce vor avea nevoie, isi vor stabili destinatia si ce vor face odata ajunsi acolo si de ce nu chiar si bugetul.

Vacantele ideale pentru nativii din zodia Fecioarei sunt in orase mari, curate, cu un grad mare de civilizatie, dar si cu o puternica istorie. Gandindu-se la vacante vor alege de cele mai multe ori destinatii precum Alba Iulia unde vor alege sa viziteze “Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan, Muzeul National al Unirii, Palatul Princiar, sau Clujul unde vor cauta sa se regaseasca si sa-si puna gandurile in ordine la umbra copacilor din Gradina Botanica Alexandru Borza, sau de ce nu sa-si imbogateasca cunostintele despre istorie vizitand diferite castele, vechi cetati sau lacase de cult.

Nu vor ezita nici la plecarile in strainatate. Capitale precum Munchen sau Viena vor fi garantat pe gustul lor.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_fecioarei-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/zodia_fecioarei-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie,vacanta zodia fecioarei,zodia fecioarei
Vacanta pentru Zodia Fecioara 23 august – 21 septembrie Cei nascuti in zodia Fecioarei sunt foarte modesti si meditativi, analizeaza totul in cel mai mic detaliu, sunt rationali si iubesc natura. Nu prefera vacantele scumpe deoarece le place simplitatea. Vacanta este organizata dinaintea plecarii pana la ultimul detaliu si asta pare sa...