Zodia Capricorn

Perioada: 22.12 – 19.01

Element: Pamant

Planeta guvernatoare: Saturn

Sensibilitate: Oase, articulatii, genunchi, dinti. 

Zodia Capricorn

Sanatate 

Persoanele din zodia Capricorn sunt recunoscute pentru structura lor osoasa foarte frumoasa. Asemenea nativilor din zodiile Leu si Sagetator, Capricornii se remarca prin longevitatea lor. Oasele lor insa, mai ales, articulatiile si geninchii, sunt vulnerabile in fata reumatismului, artritei, nevralgiilor si problemelor ortopedice.

Nativul zodiei Capricorn este guvernat de planeta Saturn, care are influente asupra splinei, vezicii biliare, oaselor, pielii si a dintilor. Pielea persoanelor din zodia Capricorn, tinde sa fie uscata si sensibila. Acesti nativi au tendinta de a exagera cu alcoolul si de aici apar anumite probleme in organism. Tind sa faca lucruri in exces, ajungand la surmenaj, adesea sar peste mese, iar la un moment dat mananca tot ce prind, de aici si frecventele probleme de indigestie. 

Alimentatie 

Saruri minerale: Fosfat de calciu – elementul cel mai important in formarea oaselor, dar ajuta si la formarea sucurilor gastrice.

Lipsa sau insuficienta sarii celulare a nativilor zodiei Capricorn, fosfatul de calciu, in organism, provoca rahitism, deformarea oaselor, curbarea coloanei vertebrale, probleme dentare, dureri articulare si indigestii.

Alimente bogate in acest mineral: portocale, lamai, smochine, telina, varza,frunzede papadie, spanac, broccoli, porumb, mazare, cartofi, nuci, migdale, grau integral, ovaz si orez brun.

O dieta bogata in proteine si calciu este necesara pentru un nativ din zodia Capricorn, in scopul de a-i mentine sanatatea oaselor, a pielii si a dintilor. Nativii acestei zodii, ar trebui sa includa in mesele zilnice: salata verde, fructe si legume proaspete, proteine slabe, peste, oua, paine din cereale integrale.

Persoana nascuta in zodia Capricorn are nevoie de o multime de alimente bogate in calciu, cum ar fi branza, lapte batut, iaurt. 

De evitat!

Cei aflati sub semnul zodiei Capricorn trebuie sa aiba o dieta variata cu diferite fructe, legume, carne si peste, si sa nu se fixeze doar asupra unui aliment, asa cum au tendinta. Consumul de ciocolata si de dulciuri poate fi nociv pentru pielea lor. Chiar daca le place, acestia ar trebui sa consume mai rar alimente foarte condimentate si picante, deoarece cauzeaza tulburari intestinale.

Citeste mai multe despre dieta unui nativ din zodia CapricornZodii de Pamant

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2016/02/10-Capricorn1-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2016/02/10-Capricorn1-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie
Zodia Capricorn Perioada: 22.12 – 19.01 Element: Pamant Planeta guvernatoare: Saturn Sensibilitate: Oase, articulatii, genunchi, dinti.  Sanatate  Persoanele din zodia Capricorn sunt recunoscute pentru structura lor osoasa foarte frumoasa. Asemenea nativilor din zodiile Leu si Sagetator, Capricornii se remarca prin longevitatea lor. Oasele lor insa, mai ales, articulatiile si geninchii, sunt vulnerabile in fata reumatismului, artritei,...
Loading...