Zodia Leu

Zodia Leu – sanatate si alimentatie 

Perioada: 23.07 – 22.08

Element: Foc

Planeta guvernatoare: Soarele

Sensibilitate: Coloana vertebrala, spate, inima. Inima este asociata cu emotii calde, iar spatele cu curajul.

Sanatate 

Nativii zodiei Leu au o constitutie robusta, spate suplu, si o buna coordonare a miscarilor. De obicei, acesti nativi sunt excelenti dansatori si sportivi. De multe ori muncesc atat de mult, incat adesea sufera de pe urma tensiunilor nervoase si surmenajului. Partea superioara a coloanei este cea care oboseste mai usor. Acesta reprezinta unul din principalele motive pentru care, unnativ din zodia  Leu, este predispus frecvent la dureri si presiune in zona inimii. De retinut este faptul ca nativii zodiei Leu sunt remarcati pentru longevitatea lor.

Zodia Leu este guvernata de Soare, de aceea este asociata intotdeauna cu inima, spatele si coloana vertebrala. De asemenea, acesta influenteaza activitatea splinei si vitalitatea intregului organism. Acest semn zodiacal este caracterizat prin crestere, vitalitate si o starebuna de sanatate. Desi au o sanatate de fier, dupa varsta de 40 de ani, nativii din zodia Leu trebuie sa fie mai atenti, pentru a evita riscul unui atac de cord.

Alimentatie 

Saruri minerale: fosfatul de magneziu, este elementul esential pentru formarea scheletului si pentru functionarea nervilor motori.

Pentru un nativ al zodiei Leu, fosfatul de magneziu reprezinta sarea lui celulara, care ajuta la formarea albuminei din sange si mentinerea fluiditatii acestuia, asimilarea calciului in organism si la activitatea enzimelor digestive.

Produse alimentare care contin acest element atat de important pentru persoanele din zodia Leu sunt: produsele de grau si secara, migdale, nuci, seminte de floarea soarelui, smochine, lamai, mere, piersici, nuca de cocos, orez, fructe de mare, sfecla, sparanghel, galbenus de ou (de preferat crud).

Alimente care ajuta la circulatia sangelui: carne de vita, miel, pasare, ficat, fructe proaspete, salata verde, branza, lapte integral, iaurt.

Alimente bogate in fier: spanac, stafide, curmale, sunt de asemenea recomandate persoanelor nascute in zodia Leu.

Pentru o buna functionare a inimii se recomanda consumul de pere, prune, portocale.

De evitat!

Odata cu trecerea timpului, persoanele din zodia Leu trebuie sa invete sa aiba o alimentatie corecta. Ar trebui sa renunte, in special, la mancarurile grase.

Citeste mai multe despre dieta unui nativ din zodia Leu : Zodii de Foc

 

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/5-Leu2-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/5-Leu2-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie
Zodia Leu – sanatate si alimentatie  Perioada: 23.07 – 22.08 Element: Foc Planeta guvernatoare: Soarele Sensibilitate: Coloana vertebrala, spate, inima. Inima este asociata cu emotii calde, iar spatele cu curajul. Sanatate  Nativii zodiei Leu au o constitutie robusta, spate suplu, si o buna coordonare a miscarilor. De obicei, acesti nativi sunt excelenti dansatori si sportivi....