Potrivit poetului si cercetatorului John Milton, Lucifer și îngerii săi răzvrătiți au căzut pe Pamant „de nouă ori spațiul care măsoară ziua și noaptea”. Facand un calcul simplu poate iti poti imagina cum ar fi sa cazi in gol timp de 216 ore. Isus în Luca 10:18 a spus că l-a văzut căzând ca fulgerul. Luand mai multe teorii in considerare am putea sa ne dam seama de locul unde a cazut Lucifer pe Pamant.

Daca ti-am starnit curiozitatea ramai cu mine pana la final pentru a afla intreaga istorie si nu uita sa apesi butonul de subscribe.

Craterul Diavolului din Arizona, caci despre el este vorba, este exact ceea ce pretinde a fi. Se spune ca s-a format din impactul lui Lucifer cu Pamantul cand a căzut din Rai după ce s-a răzvrătit împotriva lui Dumnezeu. Acest lucru este crezut doar de cei mai spirituali sau superstițioși, fiind destul de greu de crezut de catre multi oameni de rand.

În timp ce multi resping această teorie ca fiind nimic mai mult decât o legendă, au existat rapoarte care spun contrariul. De fapt, zvonurile legate de crater au fost transmise de la om la om în jurul locului în care se află. Aceste zvonuri spun că nu este doar locul căderii Diavolului ci mai este și o metodă prin care un om ar putea intra în contact cu Iadul însuși. Nu se știe sigur daca sunt simple legende, dar având în vedere că despre cei care au studiat craterul nu s-a mai auzit niciodată nimic, face aceste intamplari mai credibile.

Încă de la descoperirea sa, Craterul Diavolului din Arizona a fost considerat un loc de pelerinaj pentru demoni, care efectuau dansuri ritualice de închinare in locul în care Lucifer a căzut din Rai. Nu stim sigur daca acesta este doar o legenda, desi Biblia vorbeste despre un loc al caderii lui Lucifer pe pamant.

Avand in vedere ca totul este invaluit in mister poate ar fi bine sa luam in considerare si partea sintifica dar si cea legendara a acestui loc.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2022/10/meteor-2126659-1024x768.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2022/10/meteor-2126659-150x150.jpguvAltfelTimp Liber
Potrivit poetului si cercetatorului John Milton, Lucifer și îngerii săi răzvrătiți au căzut pe Pamant „de nouă ori spațiul care măsoară ziua și noaptea”. Facand un calcul simplu poate iti poti imagina cum ar fi sa cazi in gol timp de 216 ore. Isus în Luca 10:18 a spus...