În 1993, un robot de căutare a ajuns într-o camera secretă din interiorul Marii Piramide din Giza. Nici ușa, nici coridorul, nici camera din spatele zidului nu erau pe planurile Marii Piramide.

Ce se ascunde în această cameră misterioasă? De mai multe ori, celebrul ufolog Erich von Daniken a încercat să transmită autorităților egiptene că există înregistrări ale adevăratei istorii a civilizației noastre, inclusiv despre originea noastră. Cu toate acestea, savanții oficiali reiterează în unanimitate că nu există camere ascunse în piramida lui Keops.

Potrivit lui von Daniken, primii extratereștri au intervenit activ în genotipul oamenilor de atunci. Era o lume în care zeii atotputernici cu capete de animale stabileau regulile si se luptau între ei.

Marea Piramidă a fost prima structură gigantică de la a cea vreme. A admite că egiptenii antici ar fi putut construi pe neașteptate Piramida lui Keops este același lucru cu a admite construirea Empire State Building în Europa medievală.

Blocuri gigantice, căptușeală scumpă, poziție geografică precis verificată, calcule matematice complicate și orientare către obiecte cosmice – toate acestea au fost făcute, aparent, pentru a plasa în piramidă corpul unui faraon, care nu a facut ceva spectaculos.

Evident, datorită formei și locației sale, piramida poate servi ca un excelent transmițător de informații. Este posibil ca într-o zi, să funcționeze din nou și omenirea trebuie sa fie pregatita pentru asta.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2022/10/egypt-3382565-1024x678.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2022/10/egypt-3382565-150x150.jpguvAltfelIstorieTimp Liber
În 1993, un robot de căutare a ajuns într-o camera secretă din interiorul Marii Piramide din Giza. Nici ușa, nici coridorul, nici camera din spatele zidului nu erau pe planurile Marii Piramide. Ce se ascunde în această cameră misterioasă? De mai multe ori, celebrul ufolog Erich von Daniken a încercat...