Din cele mai vechi timpuri, s-a afirmat universal că specia umană este creatia lui Dumnezeu. Fie că vorbim despre Egipt, Mesopotamia, Israel, Europa, India, China sau oriunde, majoritatea oamenilor cred in existenta unor forte supreme sau a unui Dumnezeu. Biblia vorbeste despre facerea lumii in 7 zile si inclusiv crearea barbatului si a femeii dupa chipul si asemanarea s-a.

Celebrul poem epic hindus, Mahabharata, datând din anul 4000 î.Hr., vorbește despre mașini zburătoare fantastice folosite de zei, denumite „carele zeilor”, „carele soarelui” sau „păsările mecanice”, aceste vehicule sunt descrise in mare detaliu, ceea ce presupune că scribii indieni au fost martori și au documentat astfel încât alți oameni să poată înțelege. Citindu-le cu o înțelegere contemporană a tehnologiei, putem vedea cum vechii indieni descriau OZN-urile și avioanele în termeni primitivi, cu intelegerea de la acea vreme: care zburătoare ce poartă zeii, este o descriere exactă a farfuriilor zburătoare folosite de ființele avansate care parcurg distante mari pe cer.

Cuvântul Vimana este in limba sanscrită și are mai multe sensuri, de la „palatul unui împărat sau al unui zeu” până la „vehicul”. Astăzi, cuvântul înseamnă avion.

Vimanele zburătoare din epopeele sanscrite sunt carele zburătoare folosite de diferiți zei în Vede: Soarele și Indra și diverse alte zeități vedice sunt purtate de carele zburătoare cu roti, făcute pentru a fi trase de animale, de obicei cai sau păsări.

Vimana este descrisa în Mahabharata, dând dimensiunile pentru una dintre ele. Este descrisa ca având circumferința de 5 metri si patru roți puternice care au aproximativ 1 metru.

Aveau aripi de fulger. Era un car care s-a înălțat în aer, zburând către soare.” „Si răcneste în timp ce porneste spre cer.”

Ramayana este o epopee care datează din secolele al IV-lea și al V-lea î.Hr. Într-unul dintre pasajele sale, vimana sunt descrise după cum urmează:

Carul lui Pushpaka seamănă cu Soarele și aparține fratelui meu.  A fost adus de puternicul Ravana; „Carul care seamănă cu soarele, acel car din aer și merge oriunde după bunul plac, seamănă cu un nor de lumină pe cer, regele intra și excelentul car se ridica în aer.”

Potrivit multor texte antice, aceste Vimana au fost folosite pentru a transporta zeii prin ceruri. Aceste mașini zburătoare, conform lui Erich Von Daniken, navigau la altitudini mari cu ajutorul mercurului (aveau motor vortex cu mercur). Vimana puteau parcurge distanțe mari și puteau călători înainte, în sus și în jos.

În miile de ani care au urmat, India a început să construiască temple sub forma Vimana, așa cum sunt descrise în textele lor sacre. Aceste clădiri arată ca navele spațiale construite in zilele noastre.

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Institutul Indian de Știință sau construit modele sub îndrumarea lui Pandit Subbaraya, autorul cărții Vaimanika Shastra. Aceste modele descrise în detaliu în Mahabharata au fost traduse în desene în 1923, pentru prima dată din cele mai vechi timpuri.

Alte teorii spun ca defapt aceste care descrise in Mahabharata ar putea apartine extratereștrilor antici. Aceste vehicule sunt descrise ca fiind „Carele zburătoare ale zeilor”, „păsările cerului”, “carul zburator al lui Dumnezeu”, cu toate acestea omenirea nu avea aceste tehnologii în anul 4000 î.Hr. Daca va placut acest video nu uitati sa va abonati apasand butonul de subscribe.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2022/10/coperta_-1024x576.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2022/10/coperta_-150x150.jpguvAltfelIstorieStiintaTimp Liber
Din cele mai vechi timpuri, s-a afirmat universal că specia umană este creatia lui Dumnezeu. Fie că vorbim despre Egipt, Mesopotamia, Israel, Europa, India, China sau oriunde, majoritatea oamenilor cred in existenta unor forte supreme sau a unui Dumnezeu. Biblia vorbeste despre facerea lumii in 7 zile si inclusiv...