Cum sa ne facem bucle cu placa

Placa este un instrument flexibil, care a parcurs un drum lung de la dispozitivele de tortura nelinistitoare ale vremurilor trecute. Placile pentru par din zilele noastre sunt sigure, delicate pe parul dumneavoastra. Ca orice instrument, cheia este de a stii cum sa le folosim. Deci, sa ne facem bucle cu placa!

bucle cu placa

Par ondulat

Pregatirea parului:

– Produsele de styling, grasimea si murdaria, care se acumuleaza in par in fiecare zi trebuie să fie bine curatate inainte de a folosi placa sau parul se va lipi si exista riscul sa se strice.

– Pentru un par cu care sa se umble usor si care ramane sanatos dupa aceea, va trebui sa folosim sampon si balsam.

– Folositi sampoane de calitate si balsamuri hidratante care vor ajuta parul sa raspunda rigorilor de stil. Acest lucru poate fi facut chiar inainte de a folosi placa sau cu o noapte inainte.

– Cat timp parul este umed, folositi un spray termic sau un tratament termic. Folosirea pe parul umed permite  distribuirea uniforma si inmuiarea parului in timp ce acesta se usuca. Acest tratament va proteja parul si va creste durata stilului ales.

– Uscati-va parul.

Bucle cu placa:

– Pieptanati-va bine parul pentru a-l descurca in totalitate.

– Despartiti-l in mai multe sectiuni.

– Infasurati-va parul in jurul partii de sus a placii de la radacina la varf.

– Rasuciti placa intr-o miscare circulara, de la radacina parului catre varfuri si apoi eliberati. Cu cat trageti mai incet de placa, cu atat va fi bucla mai stransa. Tragand de placa mai repede veti crea bucle mai lejere.

– Asigurat-va ca trageti de placa pana la varful suvitelor de par sau va veti trezi cu varfurile drepte.

– Asteptati ca parul sa se raceasca inainte de a-l coafa. Incercarea de a reondula parul cald nu va functiona, si adaugarea de accesorii de par va face ca buclele sa se slabeasca.

– Pentru a va bucura cat mai mult timp de aceste bucle cu placa folositi, la sfarsit, un fixativ usor.

Este posibil ca acest procedeu sa vi se para para obositor si plictisitor la inceput, dar odata  ce va deprindeti cu el va deveni rapid si usor de realizat. Aveti grija de placa dumneavoastra de par. Este un instrument foarte folositor, insa nu tocmai ieftin, asa ca pur si simplu pastrati-o departe de sursele de caldura. Curatati-o din cand in cand cu o carpa curata, avand grija sa nu o zgariati, mai ales daca folositi balsamuri care se lasa in par in mod frecvent, si astfel o veti putea avea la indemana cat mai des pt a putea incerca coafuri noi, cum sunt aceste minunate bucle cu placa.

 

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/bucle-cu-placa-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/bucle-cu-placa-1-150x150.jpguvCoafuribucle cu placa,bucle mai lejere
Cum sa ne facem bucle cu placa Placa este un instrument flexibil, care a parcurs un drum lung de la dispozitivele de tortura nelinistitoare ale vremurilor trecute. Placile pentru par din zilele noastre sunt sigure, delicate pe parul dumneavoastra. Ca orice instrument, cheia este de a stii cum sa le...