O gaura neagră din spațiul cosmic este ceva a cărui atracție gravitațională aspiră materia, lumina și radiația într-o dimensiune misterioasă și practic dispar într-un loc pe care, poate, niciun om nu îl va cunoaște vreodată. Acest fenomen de gaura neagra există și pe internet.

Dacă ați trimis vreodată un e-mail, în mod normal acesta ajunge în câteva secunde în căsuța de e-mail a corespondentului dvs. Dar uneori, destinatarul nu primeste niciodată e-mailul. Acest lucru este cauzat de un fenomen numit „gaura neagră a internetului”.

Știm la fel de puține despre acest lucru cat stim și despre gaurile negre cosmice. Ele sunt unul dintre acele mistere nerezolvate ale internetului care există în spațiul cibernetic. Aspiră informații care nu mai apar niciodata.

Aceste găuri negre misterioase existatâ de cand există si internetul. Este aproape universal recunoscut că uneori datele pur și simplu nu ajung la destinație si nu stie nimeni unde se duc. Cele mai mari minți ale tehnologiei internetului au investigat problema, de la hackeri, agenții guvernamentale de IT și firme de tehnologie și, totuși, nimeni nu a reusit sa vina cu o explicatie pentru aceste vortexuri misterioase care aspiră datele și le trimit într-o zona necunoscută.

Alții cred că aceste așa-numite „găuri negre” nu sunt defecțiuni ale internetului, ci, mai degrabă, o redirecționare intenționată a informațiilor, pentru a colecta date despre utilizatori. De fapt, acest lucru poate fi adevărat în unele cazuri. În 2013, o gaură neagră suspectată a redirecționat informații personale de la utilizatorii americani către o adresă suspectă din Islanda. Până la urmă, întrebărea rămâne: de ce se întâmplă asta? Se pare ca momentan fenomenul depășește imaginația noastră.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2023/06/gaura_neagra_internet-1024x576.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2023/06/gaura_neagra_internet-150x150.jpguvAltfelStiintaTimp Liber
O gaura neagră din spațiul cosmic este ceva a cărui atracție gravitațională aspiră materia, lumina și radiația într-o dimensiune misterioasă și practic dispar într-un loc pe care, poate, niciun om nu îl va cunoaște vreodată. Acest fenomen de gaura neagra există și pe internet. Dacă ați trimis vreodată un e-mail,...