La naștere ne urcăm în tren și ne întâlnim cu părinții și credem că ei vor călători mereu alături de noi. Pe măsură ce timpul trece, alte persoane se vor urca în tren și vor fi semnificative adică frații noștri, prietenii, copiii și chiar iubirea vieții. Cu toate acestea, într-o stație, părinții noștri vor coborî din tren lăsându-ne singuri în această călătorie.

Alții vor cobora, în timp, și vor lăsa un vid permanent. Unii, însă, vor trece atât de neobservați, încât nu ne vom da seama că și-au eliberat locurile. Călătoria cu trenul va fi plină de bucurie, tristețe, fantezie, așteptări, salutări, și rămas-bun.

Succesul constă în a avea o relație bună cu toți pasagerii, necesitând să dăm tot ce este mai bun din noi. Așa că trebuie să trăim în cel mai bun mod. Iubiti, iertati și oferiți tot ce este mai bun din ceea ce sunteti.

Este important să facem acest lucru pentru că atunci când va veni timpul să ne dăm jos și să ne lăsăm scaunul gol, ar trebui să lăsăm în urmă amintiri frumoase pentru cei care vor continua să călătorească în trenul vieții. Insa misterul pentru toată lumea este că…nu știm în ce stație vom cobori noi.

Vă doresc tuturor o călătorie fericită…

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2023/07/photo-7752699-1024x683.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2023/07/photo-7752699-150x150.jpguvAltfelTimp Liber
La naștere ne urcăm în tren și ne întâlnim cu părinții și credem că ei vor călători mereu alături de noi. Pe măsură ce timpul trece, alte persoane se vor urca în tren și vor fi semnificative adică frații noștri, prietenii, copiii și chiar iubirea vieții. Cu toate acestea,...