Machiaj

Sfaturi de baza pentru un machiaj perfect

Machiajul este cea mai mare arma in frumusetea unei femei, dar numai aplicat in mod corect, altfel se poate transforma intr-un adevarat dezastru. Prin urmare, este foarte important de urmat pasii corecti pentru un machiaj, cu ajutorul caruia poti camufla cu usurinta imperfectiunile pielii, accentuand frumusetea naturala.

Cu ajutorul machiajului, o femeie se poate transforma pana dincolo de recunoastere. Alegand un machiaj de seara luminos sau pur si simplu aplicarea unui ruj rosu aprins, intram in rolul unei vampe, sau mergand pe un machiaj natural cu un gloss nud, vom adopta imediat o imagine inocenta si delicata. De fapt, indiferent de stilul adoptat, nici un machiaj nu se poate realize fara pasii de baza. Citeste mai departe pentru a afla pasii esentiali ai unui machiaj perfect, pasi pe care orice femeie ar trebui sa ii cunoasca si sa ii respecte.  

Fondul de ten

Baza oricarui machiaj este fara indoiala, utilizarea unui fond de ten. Acordand o atentie deosebita aplicarii lui, vei avea ca rezultat un ten perfect. Specialistii ne recomanda, sa folosim un fond de ten lichid, deoarece este cel mai usor de aplicat. Se agita flaconul pentru a amesteca toate particulele de pigment, apoi se aplica pe fata, cu atentie sporita la linia parului, lobilor urechii, linia maxilarului si zona de sub ochi.

Dermatograful si tusul de ochi

Dermatograful sau tusul, sunt elementele principale ale unui machiaj. Fara ele nu am putea realiza un contur perfect al ochilor. Singurul lucru pe care l-am recomanda, este optarea pentru un dermatograf lichid (tus), deoarece completeaza mai bine spatial intre gene, fara a incarca zona, facandu-le sa para mai groase.

 

Rujul

Nu uita de exfolierea buzelor tale. Vei impiedica acest proces neplacut prin aplicarea fina a unui ruj de buze. Daca ai buzele mici, atunci este bine sa eviti nuantele inchise de rosu sau maro. Este mult mai bine sa optezi pentru un gloss stralucitor, in nuante deschise.

 

Fardul de pleoape

Pentru a da stralucire privirii tale, peste fardul de baza deja ales, aplica putin fard sclipitor in mijlocul pleoapei. Vei vedea diferenta. Incearca aceste mici trucuri, iar machiajul tau va arata impecabil.

 

Citeste si alte articole despre machiaj :

Machiaj de toamna 2011

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/trucco-per-unuscita-serale.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/trucco-per-unuscita-serale-150x150.jpguvMachiaj
Sfaturi de baza pentru un machiaj perfect Machiajul este cea mai mare arma in frumusetea unei femei, dar numai aplicat in mod corect, altfel se poate transforma intr-un adevarat dezastru. Prin urmare, este foarte important de urmat pasii corecti pentru un machiaj, cu ajutorul caruia poti camufla cu usurinta imperfectiunile...