zodia berbec

Zodia Berbec sanatate si alimentatie

Sanatate

Capul este asociat cu gandirea si perceptia, iar nativii din zodia berbec tind sa aiba o gandire ascutita, perspicace, care utilizeaza bunul simt. Persoanele din zodia Berbec sunt supusi durerilor de cap, inclusiv migrene, congestii cerebrale si probleme cu sinusurile. Nativii acestei zodii sunt activi, au o coordonare musculara excelenta, sunt remarcati pentru sexualitatea lor energetica. Deoarece persoanele acestui semn zodiacal sunt, de obicei, foarte ocupate, active si mereu pe drum, ele au nevoie de un regim alimentar bine echilibrat pentru a mentine starea buna de sanatate si energie.

Alimentatie

Saruri minerale: fosfatul de potasiu – ajuta la formarea celulelor creierului si la replicarea celulelor hepatice.

La nativul din zodia Berbec, lipsa fosfatului de potasiu in organism, poate duce la depresii, alterarea functiilor sistemului nervos, in special a activitatii cerebrale. Alimente naturale care contin acest mineral (sarea celulara a acestor nativi) si pe care un nativ al zodiei Berbec ar trebui sa le includa in dieta lui sunt: tomate, fasole, orez brun, linte, nuci, masline, ceapa, salata, conopida, castravete, spanac, broccoli, smochine, banane, caise uscate nepreparate, dovleac. O dieta sanatoasa ar trebui sa includa, de asemenea, lapte, care este foarte bun pentru dinti si oase.

De evitat!

Sarea si bauturile alcoolice sunt mari inamici ai celor nascuti in zodia Berbec, si ar trebui evitati pe cat posibil. Sarea in exces afecteaza oasele si arterele, iar bauturile alcoolice au o reactie negativa asupra rinichilor. Nativii acestei zodii ar trebui sa bea multa apa, si sa isi rezerve suficient timp pentru odihna si relaxare.

Citeste mai mult despre zodia Berbec: Zodii, medicina, sanatate si diete

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2016/02/1-Berbec-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2016/02/1-Berbec-1-150x150.jpguvAstrologieastrologie
Zodia Berbec sanatate si alimentatie Sanatate Capul este asociat cu gandirea si perceptia, iar nativii din zodia berbec tind sa aiba o gandire ascutita, perspicace, care utilizeaza bunul simt. Persoanele din zodia Berbec sunt supusi durerilor de cap, inclusiv migrene, congestii cerebrale si probleme cu sinusurile. Nativii acestei zodii sunt activi, au...
Loading...