La cine ar trebui să rămână Sorina, fetița din Baia de Aramă?

Aici aveti un Sondaj online unde puteti vota parerea dumneavoastra, unde considerati ca e cel mai bine pentru fetita? Multumim persoanelor cu suflet bun.

Va recomandam sa apasati pe butonul de share ca sa voteze cat mai multa lume sau sa postati in minim 2,3 grupuri de facebook pentru a strange numarul de voturi necesare pentru a face ceva in acest caz.

”Asistenții parentali ne spuneau de față cu Sorina, de față cu copiii noștri, că probabil avem unul dintre copii bolnavi și am venit s-o luăm pe Sorina pentru organe, că suntem traficanți. Copiii noștri au fost șocați să audă așa ceva, vă dați seama. Mă întrebam dacă chiar cred ce le iese pe gură său e altceva la mijloc.”, povestește Ramona Săcărin.

Coming Soon
La cine ar trebui să rămână Sorina, fetița din Baia de Aramă?
La cine ar trebui să rămână Sorina, fetița din Baia de Aramă?
La cine ar trebui să rămână Sorina, fetița din Baia de Aramă?

Europa Liberă: Ce face Sorina, cum îi este, s-a obișnuit?

Ramona Săcărin: Face bine, s-a obișnuit cu rudele din familia primară, cu bunicii, părinții și frățiorul cel mic. Are o mare bucurie să cunoască și alte peroane din viața noastră, cum ar fi prieteni de familie, am mers în vizite, acesta e un lucru care îi place mult, să viziteze case și să cunoască oameni, să vadă cine sunt ei raportat la noi. Explorează, cunoaște lume, locuri, este foarte curioasă și interesată de tot ce se întâmplă.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2019/07/sorina.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2019/07/sorina-150x150.jpguvUV:News
La cine ar trebui să rămână Sorina, fetița din Baia de Aramă? Aici aveti un Sondaj online unde puteti vota parerea dumneavoastra, unde considerati ca e cel mai bine pentru fetita? Multumim persoanelor cu suflet bun. Va recomandam sa apasati pe butonul de share ca sa voteze cat mai multa lume...
Loading...