Un lucru imposibil se pare că a devenit posibil doar în România. Cetațenii României care vor să treacă granițele țării cu mașina personală nu o vor mai putea face din luna mai, luna în care legea intră în vigoare !

Aceasta lege nu le permite să treacă granița decît cu autocarele firmelor de transport sau cu mașina pe o platformă autorizată ! Legea a fost publicată și în Monitorul Oficial! Nu se cunoaste încă motivul pentru care această lege va fi pusă în aplicare! Posibil, aglomerația de la vamă.

Romanii care circulă în străinătate nu sunt de acord cu această lege și vor sa ia masuri pentru desființarea acestei legi!

Daca nici tu nu esti de acord te rugam frumos sa DISTRIBUI pe FACEBOOK pentru a afla toata lumea!!

Sursa: stirea-adevarata.blogspot.ro

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2017/04/5872369-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2017/04/5872369-1-150x150.jpguvUV:News
Un lucru imposibil se pare că a devenit posibil doar în România. Cetațenii României care vor să treacă granițele țării cu mașina personală nu o vor mai putea face din luna mai, luna în care legea intră în vigoare ! Aceasta lege nu le permite să treacă granița decît cu autocarele firmelor...