Noile tendinte in moda, in sezonul toamna-iarna

Ultimul sezon pentru primul an al acestui nou deceniu, reprezinta de asemenea sezonul care va influenta foarte mult tendintele anului, in moda.

Tendinte la moda

by lifeshopgirl.com

Toamna este o perioada cruciala pentru alegerea garderobei tale, ea reprezentand si evolutia stilului tau personal in materie de moda.

 Ce tinute alegem pentru acest sezon, astfel incat sa fim trendy?   

Ei bine, se pare ca marii creatori de moda, inca sunt inspirati de tendintele anilor ’70. Pantalonii largi sunt si anul acesta un element important in tinuta ta. Pe de alta parte, persoanele mai rebele, pot adopta stilul punk. In urmatoarele articole va vom prezenta pas cu pas, tendintele noului sezon toamna-iarna.

 

Citeste si alte articole despre moda: Fii la moda! Alege geanta potrivita

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/Moda1-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/Moda1-1-150x150.jpguvFrumusetemoda
Noile tendinte in moda, in sezonul toamna-iarna Ultimul sezon pentru primul an al acestui nou deceniu, reprezinta de asemenea sezonul care va influenta foarte mult tendintele anului, in moda. Toamna este o perioada cruciala pentru alegerea garderobei tale, ea reprezentand si evolutia stilului tau personal in materie de moda.  Ce tinute alegem...