Îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu se află de 53 de zile în comă, internat la spitalul Floreasca din București. Toți cei apropiați speră într-o minune, rugându-se neîncetat pentru sănătatea sa, însă medicii sunt, în continuare, rezervați.

Conform unor surse, starea lui Mihai Constantinescu nu este deloc bună. Informațiile au fost primite chiar de la cadrele medicale din Spitalul Floreasca. Medicii spun că starea de sănătate a artistului se agravează și au vorbit chiar despre metastază – apariția (în cursul unei boli) a unui focar patologic secundar într-o regiune a corpului situată în altă parte față de focarul primitiv.

Soţia sa, Simona Secrier, a încercat sa îl mute pe Mihai Constantinescu într-o clinica de specialitate din Europa, dar medicii nu i-au permis. Transportarea artistului, în starea delicată în care se află, îi poate pune și mai rău în pericol starea de sănătate.

Simona Secrier descrie situația sa ca fiind critică, confirmând informațiile transmise de un apropiat al familiei. Acesta a declarat, că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este una oscilantă, însă se speră într-o ”minune”.

”Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur. Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, a declarat un apropiat al familiei.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2019/07/mihco.pnghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2019/07/mihco-150x150.pnguvUV:News
Îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu se află de 53 de zile în comă, internat la spitalul Floreasca din București. Toți cei apropiați speră într-o minune, rugându-se neîncetat pentru sănătatea sa, însă medicii sunt, în continuare, rezervați. Conform unor surse, starea lui Mihai Constantinescu nu este deloc bună. Informațiile au fost primite...
Loading...