Categorii
Altfel Istorie Timp Liber

Sangele Rh Negativ Este De Origine Extraterestra? – Mostenirea Anunnaki

Multe texte antice și povești de pe internet susțin că umanitatea este rezultatul mutației genetice aduse oamenilor preistorici de ființe inteligente din spațiul cosmic. Sitchin, care a avut un mare impact asupra teoriilor extraterestrilor, credea că o rasă avansată de ființe inteligente a sosit pe Pământ în urmă cu 450.000 de ani în timpul Epocii Neanderthalienilor și, prin inginerie genetică, au creat ființe umane moderne. Mai mult decât atât, o altă teorie care ar putea susține afirmațiile lui Sitchin este misterul sângelui Rh negativ care leagă oamenii de originile din altă lume.

„Dacă omenirea ar evolua din același strămoș african, atunci sângele tuturor ar fi compatibil, dar nu este. De unde provine Rh-negativi? De ce corpul unei mame cu Rh-negativ care poartă un copil Rh-pozitiv încearcă să-și respingă propria progenitură? Umanitatea nu este o singură rasă, ci o specie hibridă,” – Species with Amnesia: Our Forgotten de Robert Sepehr.

Populația cu cea mai mare concentrație de grup sanguin Rh negativ este situată între granița Spaniei și Franței în lanțul muntos Pirinei. Oamenii care ocupă această regiune izolată sunt cunoscuți ca basic. Limba vorbită pe acea portiune de teritoriu nu are legătură cu nicio altă limbă din acea parte a lumii. Până la 35% dintre basci au o grupă de sânge Rh negativ care este cel mai puțin probabil să sufere mutații sau să interacționeze cu alte tipuri de sânge.

Există 8 tipuri de grupe sanguine, cele mai frecvente (A+, A-, B+, B-, O+, O-, AB+, AB-); o clasificare derivată din proteinele găsite pe suprafața celulelor, care sunt concepute practic pentru a lupta împotriva bacteriilor și virușilor din corpul uman. Aproximativ 85% dintre oamenii din lume sunt Rh-pozitivi și nu au probleme în a primi sânge de la donatori pozitivi sau negativi.

Dacă sângele cu Rh negativ este doar o mutație sau nu a provocat dezbateri în rândul cercetătorilor. Dacă este doar o mutație, atunci de ce oamenii care au sânge cu Rh negativ sunt cunoscuți si pentru faptul că au vertebre suplimentare? Aceasta, la fel ca și grupa de sânge, este explicată științific ca fiind o mutație. Cu toate acestea, conform secvențierii moderne a ADN-ului, este demonstrat că omenirea nu este doar o singură rasă care a descins din același strămoș din Africa, ci o specie hibridizată, cu un adevăr mult mai enigmatic în spate.

Faptul este că, dacă mama are Rh negativ, sistemul ei imunitar tratează celulele fetale Rh pozitive ca și cum ar fi un corp strain. Corpul mamei produce anticorpi împotriva celulelor sanguine fetale. Acești anticorpi pot trece înapoi prin placentă în copilul în curs de dezvoltare. Ele distrug globulele roșii circulante ale copilului. Aceasta sugereaza ca undeva în descendența noastră Rh negativ și Rh pozitiv sunt percepute ca fiind diferite.

Rh-ul negativ este foarte rar. Nu a fost răspândit în întreaga lume până când nu a început colonizarea în secolul al XV-lea. Rh-ul negativ nu a existat în Americi, Africa de Sud și Asia. A fost doar în Europa. Potrivit oamenilor de știință, oamenii moderni au apărut în Africa cu cel puțin 250.000 până la 300.000 de ani în urmă. Toati cu Rh pozitiv. Deci de unde a evoluat?

Robert Sepehr spune în cartea sa „Specii cu amnezie: istoria noastră interzisă” mai multe despre enigmaticul grup sanguin Rh negativ. Autorul sugerează că civilizații extrem de avansate au fost pe Pământ înaintea noastră, doar pentru a fi distruse de o mare catastrofă globală, la fel de misterioasa.

Ar putea grupa de sânge Rh negativ să ofere dovezi ale unei evoluții pre-umane cu mult diferite decât ceea ce suntem făcuți să credem în cărțile noastre de istorie? Ar putea oferi o dovadă incontestabilă a intervenției extraterestre în trecutul îndepărtat?

Ancient Origins scrie: „Într-adevăr, în mijlocul bascilor din Franța și Spania găsim o prevalență ciudată a unui grup de sânge uman cunoscut sub numele de Rh negativ.”

Sepehr susține că „civilizații foarte avansate au fost aici înaintea noastră. Credem că am descoperit unele dintre marile adevăruri ale științei și tehnologiei, dar de fapt abia începem să redescoperim înțelepciunea profundă a civilizațiilor trecute. În multe privințe, suntem ca o specie care se trezește cu amnezie, tânjind să ne recâștige trecutul uitat.”

Mulți cred că sângele Rh negativ ar fi moștenirea pe care Anunnaki au lăsat-o pe Pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *