Soare si o piele sanatoasa

Tuturor ne place sa lenevim la soare si sa ne bucuram de briza marii, in speranta ca si pielea noastra va capata un bronz perfect, insa nu de putine ori ni s-a intamplat ca dupa o zi petrecuta la malul marii sau la piscina, pielea noastra sa nu arate chiar asa cum ne-am dorit si sa fie mai degraba arsa decat bronzata. Acest lucru este cauzat in mare parte faptului ca nu acordam pielii atentia necesara inainte de a ne expune la soare.

Prima regula in obtinerea unui bronz perfect este curatarea pielii cu ajutorul unei lotiuni special pentru gomaj. E

bronz perfect

bine de retinut ca orice urma de crema, parfum sau lotiune de corp ramasa pe piele, poate provoca o arsura pe pielea dumneavoastra.

A doua regula este ca ori de cate ori iesiti din casa, mergeti la plaja sau la piscine este obligatoriu sa folositi o crema pentru protectie solara (de preferat rezistente la apa). Inainte de a o aplica pe tot corpul este bine sa faceti un test pe o portiune mica de piele pentru a afla daca sunteti alergici sau nu la produsul respective.

Un alt lucru important pe care trebuie sa il stiti este ca daca suferiti de diverse afectiuni ale pielii este bine sa consultati medicul inainte de a va expune la razele soarelui.

Si printre regulile de baza se numara acestea: nu uitati sa consumati 2 litri de apa sau alte lichide, sa renuntati la dulciuri, cafea, alcool si astfel va puteti bucura de o piele cafenie, hidratata si sanatoasa pentru mai mult timp. Totodata, nu uitati sa folositi si lotiuni care vor ajuta la intretinerea bronzului si care pot fi utilizate chiar si cand a doua zi veti reveni la soare si inca un lucru important este sa nu mai folositi creme pentru exfoliere dupa ce v-ati bronzat deoarece riscati sa distrugeti tot efectul bronzului.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/bronz_soare-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/bronz_soare-1-150x150.jpguvSanatatebronz perfect,ingrijirea pielii,sanatate
Soare si o piele sanatoasa Tuturor ne place sa lenevim la soare si sa ne bucuram de briza marii, in speranta ca si pielea noastra va capata un bronz perfect, insa nu de putine ori ni s-a intamplat ca dupa o zi petrecuta la malul marii sau la piscina, pielea...