Noile tendinte de culoare in moda


Noile tendinte de culoare in moda sezonului toamna-iarna

 

Pentru a fii la moda, este momentul sa intrebam globul de cristal asupra tendinte de culoare care vor sta la baza noilor creatii de moda pentru toamna-iarna. Este de inteles ca ceea ce vedem, este in mare parte este aspirational: tendintele de culoare ale unui an „spun” intotdeauna mai putin despre un anumit stil si mai mult despre evolutia imaginatiei.

Lista tendintelor de culoare pentru toamna o vom actualiza pas cu pas, pe masura ce inaintam in sezon.

Culorile hainelor pentru toamna

In ceea ce priveste noile tendinte in materie de culoare pentru moda sezonului toamna-iarna, cei de la prestigioasa companie Design Options, din California de Sud, ne vor tine la curent, pas cu pas, asupra materialelor si culorilor trendy.

Conform celor de la Design Options, sezonul toamna-iarna, va avea tendinte distincte de culoare:

Nu Vogue 

Va predomina stilul avant-garde si chic. In arta flirtului, tonurile de bronz sunt excelente pentru blondele indraznete. Nuantele maslinii, impreuna cu nuantele aurii, mai ales la tricotaje, dau blondelor acea alura ademenitoare.

Urban Romance 

O poveste melodramatica metropolitana, la moda. Albastrul inchis, argintiul si nuantele de gri, dau echilibru si farmec texurilor. Imbinarea acestor nuante este asemenea unei amintiri nostalgice.

Edge of Night 

Dincolo de limitele intunericului. Nuante misterioase asemeni padurilor verzi, precum si a prunelor, amplifica incredera de sine. Nuantele de violet inchis, mai ales pentru matase, inchid cercul exuberantei in arta manipularii. Adaugand tonurile argintii, vei obtine un rezultat de o ingeniozitate luxurianta.

Fill Seeker

Cautarea ornamentelor extravagante. Nuante seducatoare de roz se intrepatrund in cadrul maiestos al matasurilor. Tonurile de portocaliu exagerate metodic, in tesaturile cu imprimeuri, dau o infatisare nonconformista.

Moonstruck

Fermecat de romantismul senzual. Tonuri de culoare galben-verzui nortalgic, in combinatie cu saturatii ritmice de tonuri bleu marin si maro inchis, iti confera o tinuta indrazneata, la moda, oferindu-ti incredere in tine. Nuantele de cupru rezoneaza cu o vitalitate splendida in mijlocul modelelor delicate de catifea albstra regala.

Citeste si alte articole despre moda: Fii la moda! Alege geanta potrivita

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/Paleta-de-culori1-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/Paleta-de-culori1-1-150x150.jpguvFrumusetefrumusete
Noile tendinte de culoare in moda sezonului toamna-iarna   Pentru a fii la moda, este momentul sa intrebam globul de cristal asupra tendinte de culoare care vor sta la baza noilor creatii de moda pentru toamna-iarna. Este de inteles ca ceea ce vedem, este in mare parte este aspirational: tendintele de culoare ale...