James Arthur Flowerdew a fost un om cu părți duble. Era și un bărbat care credea că a mai trăit. De fapt, Flowerdew – un englez născut la 1 decembrie 1906 – a pretins că are o amintire detaliată a vieții sale anterioare, ca un om care s-a născut într-un oraș antic faimos. Dar asta nu a fost tot. Potrivit lui Flowerdew, el s-a reîncarnat ca el însuși, aproximativ 2.000 de ani mai târziu, cu toate amintirile intacte.

Într-o epocă în care puțini oameni ar fi auzit de astfel de idei sau le-ar fi pus sub semnul întrebării atât de direct și atât de public, această declarație trebuie să fi fost un șoc pentru cei din jurul său la acea vreme. Din păcate pentru noi, totuși, se știe puțin despre James Arthur Flowerdew astăzi – și o mare parte din ceea ce știm provine doar din câteva articole online.

Era un bărbat în vârstă în Anglia pe nume Arthur Flowerdew. Își trăise toată viața în orașul de pe litoral Norfolk și părăsise Anglia o singură dată, pentru a călători pe coasta franceză. Totuși, toată viața lui Arthur Flowerdew fusese afectat de amintiri vii ale unui mare oraș înconjurat de deșert și al unui templu sculptat dintr-o stâncă. Erau inexplicabil pentru el, până când într-o zi a văzut un documentar despre orașul antic Petra din Iordania. Spre uimirea lui, Petra era orașul pe care și-l întipărise în minte!

Flowerdew a vorbit oamenilor despre viziunile sale și, în consecință, BBC a venit să audă despre Arthur Flowerdew și și-a spus povestea la televizor. Guvernul iordanian a auzit despre el și s-a oferit să-l aducă la Petra pentru a vedea care ar fi reacțiile lui față de oraș. Arheologii l-au intervievat înainte de a pleca în călătorie și au înregistrat descrierile sale despre acest oraș antic.

Arheologii erau pur și simplu nedumeriți

Când Flowerdew a fost adus la Petra, a reușit să identifice locațiile atât ale structurilor excavate, cât și ale structurilor neexcavate care făcuseră parte din orașul antic. El a descris orașul cu o acuratețe uluitoare. Avea amintiri despre faptul că era paznicul templului și a identificat structura care fusese stația lui de gardă și unde fusese ucis.

Mulți au spus că Flowerdew cunoaște mai bine orașul decât mulți profesioniști care îl studiau. Expertul arheolog al Petrei a fost uimit și le-a spus reporterilor care documentau călătoria lui Flowerdew:

„El a completat detalii și multe dintre ele sunt foarte în concordanță cu faptele arheologice și istorice cunoscute. Nu cred că minte. Nu cred că are capacitatea de a insela la această scară.” Mulți lideri spirituali, cred că experiența lui Flowerdew oferă dovezi extrem de sugestive pentru existența reîncarnării.

Experiența lui James Arthur Flowerdew este una dintre multele care oferă dovezi sugestive pentru existența reîncarnării. Deși oamenii de știință nu au găsit încă o modalitate concretă de a studia acest fenomen, poveștile celor care l-au experimentat sunt puternice și adesea iti schimbă viață.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2022/10/hand-6676763-1024x683.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2022/10/hand-6676763-150x150.jpguvAltfelIstorieTimp Liber
James Arthur Flowerdew a fost un om cu părți duble. Era și un bărbat care credea că a mai trăit. De fapt, Flowerdew – un englez născut la 1 decembrie 1906 – a pretins că are o amintire detaliată a vieții sale anterioare, ca un om care s-a născut...