In fata multor probe care-l acuzau, suspectul n-a avut de ales decat sa-si recunoasca ambele crime.

Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime. In urma cu cateva minute, Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale.

Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime

Au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dinca, pentru Mediafax.

Ce a fost gasit pe trupul lui Gheorghe Dinca, la examinarea medico-legala. Medicii au ramas stupefiati

Un nou detaliu in cazul mortii Alexandrei cutremura Romania, iar vestile proaste nu se mai termina. In pofida faptului ca a declarat la tribunalul Dolj ca nu o cunoaste pe Alexandra, faptele sale par sa se intoarca impotriva sa.

Este principalul suspect in dosarul in care este acuzat de viol si trafic de minori, insa nu de omor. Ceea ce a infuriat pe toata lumea a fost zambetul malitios aratat in timp ce cobora scarile Tribunalului Dolj, dupa ce a aflat ca a fost arestat preventiv.

Dinca a fost supus unor examinari medico-legale iar acestea au dezvaluit ca avea mai multe zgâarieturi si parul pe mâini ars. Ceea ce inseamna ca victimele sale au incercat cu ultimele puteri sa scape cu viata.

Nici nu ne putem inchipui scenele de groaza la care au fost supuse bietele victime ale acestui barbat. Pentru moment, judecatorii l-au trimis dupa gratii pentru urmatoarele 30 de zile.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2019/07/alexa22-1024x576.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2019/07/alexa22-150x150.jpguvUV:News
In fata multor probe care-l acuzau, suspectul n-a avut de ales decat sa-si recunoasca ambele crime. Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime. In urma cu cateva minute, Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra. „Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte...
Loading...