Gene perfecte cu orice rimel, machiajul genelor

Gene perfecte isi doreste orice femeie si pentru asta in afara de periutele magice si formula rimelului, mai avem

gene perfecte

Gene perfecte

nevoie si de putina practica si sfaturi pentru obtinerea de gene perfecte. Uneori, chiar si o periuta simpla cu rimel, iti pot face genele curbate, sexy, pur si simplu perfecte. Vrei sa stii cum sa iti pui in evidenta machiajul ochilor cu gene perfecte? Urmeaza sfaturile urmatoare.

Inainte de a aplica rimelul, asigura-te ca periuta are o cantitate suficienta de produs, fara alte impuritati pe ea: fire de par, scame etc. Atinge usor periuta de interiorul tubului, pentru a elimina excesul de rimel. Retine ca, in cazul in care cantitatea de rimel ramane pe marginea tubului, se va usca, si nu va mai putea fi folosita.

Daca vrei sa ai genele curbate, nu te teme sa folosesti un aparat de intors genele. Este nevoie de putina practica pentru a-ti intoarce genele perfect. Le vei da forma dorita, daca genele nu vor avea nici un pic de rimel pe ele.

Aplicarea

Daca folosesti un tratament pentru gene (lash primer), dupa aplicarea lui, asteapta 30 de secunde pana se usuca, apoi aplica rimelul, altfel se amesteca, iar mascara isi pierde din intensitatea culorii.

gene perfecteCand aplici rimelul, fa o miscare in zig-zag, de la radacina la varfuri. Aceasta miscare va separa genele, astfel incat acestea sa nu se lipeasca.

Daca vrei ca ochii tai sa para mai mari, atunci da-ti cu rimel si pe genele interioare (de la baza ochiului). Altfel, ochii tai vor parea apropiati si ingustati.

gene perfecte

Nu lasa ca primul strat de mascara sa se usuce complet pana la aplicarea celui de-al doilea. In timp ce aplici rimelul la un ochi, va fi timp suficient pentru uscarea unui strat.

Imediat dupa aplicarea rimelului, poti folosi un pieptene de gene, sau o perie curata a unui rimel mai vechi, pentru a elimina excesul de produs si a separa genele.

Tipuri diferite de mascara

Rimelul incolor este perfect pentru a crea un aspect natural. Il poti utiliza, de asemenea, si ca gel pentru sprancene, dupa ce ai folosit o perie pentru aranjarea lor, ajutand astfel, la definirea lor.

Rimelul stralucitor este bun doar in vacante. Vrei sa straluceasca? Atunci il poti aplica instantaneu, dar tine minte ca de cele mai multe ori, un astfel de rimel, clar are sclipici adaugat. Daca vrei volum si lungime, aplica mai intai un strat de rimel negru sau maro. Rimelul stralucitor, il poti potrivi si cu alte culori. gene perfecte

Dupa ce rimelul normal s-a uscat complet, se aplica rimelul cu sclipici, incet si cu atentie, astfel incat particulele de sclipici sa ramana pe gene. Evita aplicarea acestuia prea aproape de linia genelor, deoarece, e posibil ca micile particule de sclipici sa ajunga in ochi, iritandu-l.

Igiena

Daca ai avut o boala, o infectie la ochi, inlocuieste rimelul. E posibil ca germenii sa existe deja in tubul de rimel si implicit pe peria acestuia. De asemenea, daca ai avut ochii umflati, ar putea fi din cauza rimelului, asa ca, dupa vindecare, foloseste un rimel nou.

Am sugerat, de asemenea, utilizarea unei perii curate de la un rimel mai vechi, pentru pieptanarea genelor. Daca intre timp ai avut probleme oftalmologice, ori o speli si o dezinfectezi, ori, cel mai bine o inlocuiesti.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/gene_perfecte-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2016/02/gene_perfecte-1-150x150.jpguvFrumusetemachiaj
Gene perfecte cu orice rimel, machiajul genelor Gene perfecte isi doreste orice femeie si pentru asta in afara de periutele magice si formula rimelului, mai avem nevoie si de putina practica si sfaturi pentru obtinerea de gene perfecte. Uneori, chiar si o periuta simpla cu rimel, iti pot face genele curbate, sexy,...