Anul acesta se poarta dungile marinaresti

In trecut dungile marinaresti se regaseau numai in costumele marinarilor sau ale pescarilor, insa astazi au ajuns sa fie purtate de fiecare dintre noi. Nu cred ca exista femeie care nu aiba in garderoba macar un tricou cu dungi marinaresti care parca ne aduc aminte de copilarie si de vara. Tinutele marinaresti au rolul de a aduce un plus de culoare, eleganta si totodata simplitate tinutelor noastre.

dungi marinaresti

Stil cu dungi marinaresti

Stilul marinaresc este usor de purtat, amuzant, simplu de accesorizat si destul de non-comformist. Combinand obiecte vestimentare simple cu altele ce contin dungi marinaresti niciodata nu o sa dati gres, ba dimpotriva o sa aveti o alura la moda si tinereasca.

De exemplu, pentru a fi siguri de reusita tinutei dvs trebuie sa alegeti tipul de dungi in functie de fizionomie, dar si de evenimentul si locul unde trebuie sa mergeti. Indiferent de situatie trebuie sa combinati intotdeauna o piesa vestimentara cu dungi cu una uni.

Daca alegeti sa purtati tinute care au dungile pe vertical trebuie sa stiti ca acestea va vor subtia si va vor alungi intotdeauna silueta. In aceasta situatie puteti opta atat pentru o pereche de pantaloni conici sau o fusta croita in stilul creion.

In cazul in care doriti sa obtineti putin volum intr-o anumita zona a corpului puteti opta, cu incredere, pentru un obiect vestimentar cu dungi. O camasa, o bluza, un tricou sau o pereche de pantaloni scurti va vor ajuta sa obtineti efectul dorit. Desi de cele mai multe ori stilul marinaresc se bazeaza pe albastru, bleumarin si alb nu trebuie sa va descurajati in alegerea unor nuante diferite si mult mai indraznete; totul depinde de personalitatea dumneavoastra.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/dungi_marinaresti-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/dungi_marinaresti-1-150x150.jpguvFrumusetedungile marinaresti,moda
Anul acesta se poarta dungile marinaresti In trecut dungile marinaresti se regaseau numai in costumele marinarilor sau ale pescarilor, insa astazi au ajuns sa fie purtate de fiecare dintre noi. Nu cred ca exista femeie care nu aiba in garderoba macar un tricou cu dungi marinaresti care parca ne aduc...