Maria Ghiroghiu a făcut, din nou, o previziune cutremurătoare. După ce a prezis incendiul de la Versailles și moartea polițistului din Timiș, clarvăzătoarea vorbește acum despre sfârșitul lumii.

“În aceasta dimineaţă, în timp ce scriam aici pe blog, aud glas care spunea asa: “Mânia Lui Dumnezeu! Asupra Pămantului, se va revărsa mânia Lui Dumnezeu. După care dragilor, aud alt glas care spune cu tristeţe asa: Atât ne-a mai rămas! APOCALIPSA DOMNULUI, nu?”

Da, dragiii mei, atât ne-a mai rămas; Apocalipsa Domnului, credinţa, nădejdea şi dragostea în Bunul Dumnezeu şi-n Maicii Domnului. Pe toate le vom primi cu iubire si cu fierbinte credinţa, fără ca să cărtim în vreun fel, deorece pe toate le merităm”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2019/07/cruce.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2019/07/cruce-150x150.jpguvUV:News
Maria Ghiroghiu a făcut, din nou, o previziune cutremurătoare. După ce a prezis incendiul de la Versailles și moartea polițistului din Timiș, clarvăzătoarea vorbește acum despre sfârșitul lumii. “În aceasta dimineaţă, în timp ce scriam aici pe blog, aud glas care spunea asa: “Mânia Lui Dumnezeu! Asupra Pămantului, se va...
Loading...