Cosmetica unghiilor tale!

Culori de top pentru unghii in sezonul toamna-iarna 2011

 Unghiile nu sunt doar o parte din corp nostru. Ele pun in evidenta personalitatea noastra, si de aceea cosmetica ungiilor este foarte importanta. Daca respectam tendintele in ceea ce priveste hainele, este bine sa fim la curent si cu noile tendinte in ceea ce priveste unghiile – forma, lungime, culori, modele. O manichiura ingrijita este ca o carte de vizita!

 In acest articol iti vom prezenta patru dintre cele mai trendy nuante de oja, pentru sezonul toamna-iarna 2011.

  1. Nuantele de violet inchis se incadreaza perfect in in acest sezon. Se poate merge pe toate culorile inchise ale iernii, acestea aratand excelent, in orice tinuta. Fii sexy si rea cu stiul gotic
  2. Rosu clasic – a fost si va fi intotdeauna o alegere buna, care se potriveste in mai toate stilurile.
  3. Nuantele de maro te fac sa te simti ca o adevarata diva, asemenea lui Kim Kardashian, care prefera aceasta nuanta pentru unghiile ei.
  4. Clasicul roz pal este o culoare placuta, sofisticata dar si eleganta. Poarta aceasta nuanta daca te simti sigura si conservatoare. Totusi, pentru unchiile picioarelor ar putea fi o nuanta mult prea usoara.

uvAltfelCosmeticaUncategorized
Cosmetica unghiilor tale! Culori de top pentru unghii in sezonul toamna-iarna 2011  Unghiile nu sunt doar o parte din corp nostru. Ele pun in evidenta personalitatea noastra, si de aceea cosmetica ungiilor este foarte importanta. Daca respectam tendintele in ceea ce priveste hainele, este bine sa fim la curent si cu noile...
Loading...