coafuri keira knightley

Keira Knightley


Coafuri pentru par scurt

Tunsoarea stil bob 

Parul scurt are avantajele si dezavantajele lui. Pe de o parte este usor de intretinut, dar pe de alta parte, cere mai mult timp si efort atunci cand vine vorba de realizarea unei coafuri. Aranjarea unui par lung, iti ofera mai multe optiuni. Iata insa, cateva idei si sfaturi, pentru diverse coafuri ale parului scurt, tocmai de la GHD (Good Hair Day – unul din cei mai importanti producatori de produse de ingrijire a parului).

Daca ai parul scurt si uneori ai impresia ca pur si simplu ai epuizat toate tipurile de coafuri, GHD iti vine in ajutor si iti da cateva idei. Astazi iti vom prezenta cateva trucuri pentru tunsorile stil bob.

Daca ai o astfel de tunsoare, iti este foarte simplu sa mergi pe stilul drept; dar iti poti “condimenta” putin look-ul prin ondularea parului. De asemenea, poti lua cateva indicii chiar de la celebritati ca: Fearne Cotton sau Keira Knightley, care, desi acum au o tunsoare bob, isi schimba coafurile tot mai des. Adesea au fost surprinse cu diverse coafuri, dar tunsoarea era aceeasi, neschimbata, doar felul in care parul era aranjat, diferea.

 

Mai mult, este foarte usor sa obtii coafuri diferite, fara instrumente de styling prea scumpe. Tot ce ai nevoie este o placa de par ionica. Inainte de a incepe aranjarea parul, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este spalarea lui. Recomandat este sa folosesti un spray pentru protectie, ori de cate ori utilizezi uscatorul de par, placa, sau alte astfel de instrumente.Odata ce ai terminat cu aceasta operatiune, iti poti pregati parul pentru aranjare. Foloseste niste clips-uri si imparte-ti parul in trei parti: prima si a doua sectiune ar trebui sa fie cea de deasupra urechilor, iar a treia din spatele capului. Pe fiecare din ele pulverizeaza spray-ul protector.

Ia suvite mici din fiecare parte, fixeaza placa de par la radacina, apoi roteste la 180 de grade, alunecand usor pana la varfuri. Odata ce ai creat o bucla, rasuceste-o larg pe deget, pentru a nu crea o bucla prea stransa. Repeta aceasta miscare pe tot parul.

Daca vrei sa ai un onduleu, doar la varfuri, atunci jumatatea parului indreapt-o pur si simplu, apoi rasuceste placa, exact din punctual de unde vrei sa inceapa onduleul.

Pentru a crea un aspect de bucle dezordonate, dupa ce ai terminat procesul de ondulat, ia suvite de par, la intamplare, si pur si simplu ruleaza placa printre ele. Acest proces va separa buclele, dandu-le un aspect elastic si dezordonat. Cand ai terminat si rezultatul este cel dorit, nu-ti ramane decat sa folosesti un spray-fixativ. Acesta te va ajuta sa-ti menti coafura. Parul tau va arata superb si te vei simti ca o adevarata diva.

Keira Knightley

Citeste si alte articole despre coafuri : Parul si regulile anului 2011

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2016/02/keira-knightley-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads/2016/02/keira-knightley-1-150x150.jpguvFrumusetecoafuri,frumusete
Coafuri pentru par scurt Tunsoarea stil bob  Parul scurt are avantajele si dezavantajele lui. Pe de o parte este usor de intretinut, dar pe de alta parte, cere mai mult timp si efort atunci cand vine vorba de realizarea unei coafuri. Aranjarea unui par lung, iti ofera mai multe optiuni. Iata...
Loading...