Aparitia acneei este o problema ce afecteaza din ce in ce mai multi tineri si asta nu doar procesului care are loc la nivelul organismului, ci si din cauza stilului de viata pe care il au si al alimentatiei. Alimentatia joaca un rol important in mentinerea sanatatii si in lupta impotriva aceneei.

Alimentatia cauza a aparitei acneei

Unele alimente pot ajuta pe cand altele pot face mai mult rau, insa cum putem face diferenta intre ce este bine si ce este rau pentru organismal nostru. Traim intr-o perioada in care nimic nu mai este natural si ecologic ci mai degraba totul este modificat genetic si crescut cu ingrasaminte si chimicale de tot felul; traim intr-o perioada in care multi dintre adolescent prefer mancarea de tip fast-food, dulciurile in exces, chipsuri si tot ce inseamna paste fainoase, intr-un cuvant tot ce este mai rau pentru organism.

Desi stiu ca nu sunt bune si duc, printre altele, la aparitia acneei ei consuma in continuare aceste alimente atat de sarace in vitamine si minerale.

Dulciurile, covrigeii, chipsurile, biscuitii, toate acestea pacalesc senzatia de foame si astfel sprijina activitatea glandelor sebacee, fapt care duce la aparitia cosurilor si a inflamatilor la nivelul pielii.

Sunt si alimente care au efect benefic asupra pielii si asupra acneei. Fructele, legumele, salatele de cruditati sunt cele care ajuta la reducerea numarului de cosuri prin antioxidantii, vitaminele si mineralele pe care le contin. Mai mult, fructele pot fi folosite ca tratament direct pe zona afectata.

https://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/aparitia_acneei-1.jpghttps://www.urbanvoice.ro/wp-content/uploads//2017/01/aparitia_acneei-1-150x150.jpguvSanatateacneea,aparitia acneei,sanatate
Aparitia acneei este o problema ce afecteaza din ce in ce mai multi tineri si asta nu doar procesului care are loc la nivelul organismului, ci si din cauza stilului de viata pe care il au si al alimentatiei. Alimentatia joaca un rol important in mentinerea sanatatii si in...